Wednesday, September 05, 2012

MACAM KENA PUKUL !

Allahu Akbar!
Allahu Akbar!

badan ni rasa sakit-sakit! macam kena pukul! nak kena gi urut semula ni, kena buat apoinmen dgn bidan milah. jamu still makan. cuma lom sempat start sauna!!! bilik belakang lom sempat kemas, penuh dgn ntah apa-apa... hmmmm...

ye la... tido tak tentu masa. tido tak tentu tempat... ikut mana yg izzat selesa, time tu la, tempat tu la ibu landing tido juga. then, bila da tido, tak lena! terkejut-kejut dek bunyi-bunyian yg izzat buat ~ menggeliat pun kuar bunyi... hmmm...

ari ni da 40 hari umur izzat :) alhamdullillah...

boy tembam ibu !!!


ibu dgn sabar nyer menanti lagi 4 hari ~ abis ari berpantang. nak maintan kesihatan... kekuatan... kesabaran!

ibu sedang berusaha semula concentrate ngajar kakak-kakak. kakak syuhada da ok membaca BM, sedang nak start english. lama terbantut! lari target ibu hu hu hu... as for kakak nurin, latihtubi maths sentiasa... and nak buka-buka text books nyer semula, ulangkaji... da dekat end of the year ni. kena tumpu kan kpd exam akhir tahun dah :)

Photobucket

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)