Sunday, September 09, 2012

WISHLIST : 10.1

baru je berhajat nak sambar galaxy tab 10.1. tetiba kuar note 10.1 plak... aduuuuuuuhai! memang da lama berkenan dgn galaxy note. but, ada few reasons decided utk beli galaxy tab 10.1. sib baik lom beli! nak gi survey note 10.1 dulu. nampak lebih best note 10.1 ni... harga note 10.1 ni lebih mahal RM700 drpd tab 10.1. sure lebih best, kan? teruja nyer utk survey... this 10.1 pun nak beli utk diri sendiri & anak-anak. tak mau ler anak-anak ketinggalan zaman!

RM2,199.00

saiz nyer...

adobe photoshop touch

multiscreen & multitasking ...

planner ...



Photobucket

3 comments:

  1. saya pun memang terasa macam, "waaa..nak beli jugak.." hehe

    ReplyDelete
  2. assalam aida :)
    1st time kut dtg sini..hehe..bestnye note 10.1 ni, teringin gak nak beli tp x termampu rasanya :)

    ReplyDelete
  3. dah beli yg ni kuar lagi design lain yg lagi best. tu yg geram tu. ikutkan hati nak je beli. tp pikirkan harganya boleh tengok jela kat paper. tak mampu nak beli..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)