Friday, October 19, 2012

BOTAK !

baby boy ayah sorang...
telah selamat kena cukur kepala dgn ayah :)

ahad lepas, kul 6 petang gitu... dengan semangatnya ibu & ayah memulakan operasi nak botak kan izzat. rambut izzat da panjang. lagipun, akibat cukur jambul ari tu, ada part part yg tak sekata, tak hensem anak ibu!

side tepi da mula dicukur...

side belakang.. licin!!!

da siap :)
"ringan kepala saya..."

kakak-kakak gelakkan izzat yg da botak. ada ke patut kakak-kakak nak panggil izzat ~ si botak???! ibu marah kakak-kakak ~ tak baik gelar adik gitu tau. nanti rambut dia tumbuh la.


and last night, alhamdullillah... izzat da mula angkat kepala time tiarap. tegak kepala dia ke atas tgk orang. before this, dia agak malas nak angkat kepala. punya la excited! but, bila ibu nak amik gambo, izzat da malas semula... hmmmmm, takde le nak jadi memory.

"lain kali camera tu standby dekat sikit, ibu oiii... baru le bleh terus amik gambo saya time saya rajin 3-5 saat tu..." 

pandangan hadapan :)
dahi jendul!

nak capai camera ke darling ibu?

ketawa tgk gelagat kakak-kakak!!!

happy nyer tgk izzat membesar depan mata. next week last le bercanda dgn izzat kat umah. 29okt da keje :(

Photobucket

3 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)