Tuesday, November 20, 2012

SEPI TAPI BERISI !

last week orang bangsa india sibuk raya, saya and famili pun sibuk la amik cuti 1 minggu. hi hi hi tak cukup-cukup ke cuti 3 bulan ari tu wahai si ibu? hi hi hi...

blog ni pun sepi dari citer... tak sempat nak upload gambo. terlalu byk gambo di sana sini nak dikumpul and disatukan dlm album. memang last week kami byk gi jalan-jalan...

isnin ~ kami ronda KL naik bas, monorail & komuter...
selasa (deepavali) ~ kami gi I-City, shah alam...
khamis (awal muharam) ~ gi picnic kat teluk kemang, pd...

best!

now, kembali bekerja... anak-anak dara berdua tu pun rehat sempena cuti sekolah. aktiviti diorang ialah games kat komputer or games kat tab. then, phone ayah nyer... then, kartun kat tv... then, kacau izzat tido!!!!

Photobucket

1 comment:

  1. wahhh...jln2 sakan ye aida. yg penting anak2 happy kn...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)