Monday, February 18, 2013

CATATAN UTK DIRIKU



... "mulai berbuat baik"...
maka, dgn rasmi nya saya sebarkan pesanan di atas...
in shaa Allah :-)

kupasan utk diri sendiri :
1 - sejak ada izzat, saya berjaya bangun sebelum subuh. susu anak-anak, prepare keperluan skola & taska, kadang-kadang gosok baju, ... moga saya dpt teruskan!
2 - AWAL WAKTU!!! selalu terbabas ke hujung waktu... moga saya dpt berubah segera!
3 - mengaku ~ akibat leka dgn urusan dunia, saya tak dpt membaca Al-Quran hu hu hu... asben saya alhamdullillah setiap hari selepas maghrib membaca Al-Quran. mesti berubah!
4 - yes, sentiasa...
5 - yes, sentiasa... dan akan teruskan!
6 - yes, sentiasa...
7 - memang menjadi azam tahun 2013. moga berterusan dan jgn kedekut ye pn aida oii!!!
8 - yes. setuju...
9 - sedang...

sape yg nak join saya sebarkan ari ni, sila komen hi hi hi... dan sebarkan beramai-ramai ari ni juga!

Photobucket

5 comments:

  1. akak pun sama ... berusaha untuk menjadi yang lebih baik . Memang susah nak istiqamah tapi at least kita berusaha ke arah itu .

    ReplyDelete
  2. sama2lah kita berusaha yer untuk jadi yg lebih baik...aminnn..ila pun nk berubah!!! thanks share =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...n3 terbaik...

    sama2 kita berusaha kearah yg lebih baik...amin...

    ReplyDelete
  4. sama2 lah kita berusaha kan sis...
    insyaAllah akan berjaya...

    i memang kena improve yg no 3 tu...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)