Friday, February 01, 2013

JPO JOHOR |ada duit, memang berbaloi!|

nampak tu langit hitam??!
sebab tu tak dpt shopping hu hu hu...

saya sekeluarga da gi jpo ~ johor premium outlets, ahad lepas...
kitorang kat ke desaru 3 hari 2 mlm ~ sini citer nyer...
ok ok jer la. jenama yg mahal-mahal...
tak le seperti yg saya expect...

bawak baby, agak terhad perjalanan sebab ramai org!
asben stay kat bench depan carlo rino je.
anak2 dara berdua tu saya beli kan sorang semangkuk aiskrem bskin robbin..
saya jalan sorang-sorang...

masuk carlo rino, levi's, vincci, padini, bonia, guess, nike, MK, burberry...
nak masuk coach, terlalu panjang org beratur nak masuk!
tak jadik...

carlo rino & bonia ~ rasa nyer butik diorang kat mahkota parade lebih byk pilihan.
tunggu la diorang buat offer kat butik, sure bleh sambar beberapa :-)

then, izzat berak pulak...
then, da start gerimis... langit mendung hitam!
terpaksa cepat-cepat balik ke kereta.
hujan pun turun...
salin pampers izzat and terus balik melaka...

akan ulang datang ~ da ada target!
sedia kan duit nyer je hi hi hi...



Photobucket

6 comments:

  1. Teringin nak ke sini. Tapi tak tau bila.

    ReplyDelete
  2. kalau berduit mmg best la pegi jpo...

    ReplyDelete
  3. org kata byk brg lama kat situ...sbb tu harganya murah sikit

    ReplyDelete
  4. ceqgu ~ oh ye ke??? tak besh nyer la gitu!

    ReplyDelete
  5. kalau gi jb dok lalu je JPO tu. singgahnya entah bilalah aida, fulus mau tebal2 baru syok go situ kan... hehe...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)