Thursday, April 25, 2013

JOM ORANG MELAKA SERBU MITC WEEKEND NI!!!

bukan org melaka jer, negeri-negeri berkaitan pun bleh join kami... pe ada kat MITC tu ye? expo apa ye? memang kat MITC ni tiap bulan, and sometimes tiap minggu ada expo mcm2. menarik!!!

sedang stop tunggu trafik light hijau kat bkt baru, snap banner pc fair ni...

maklum la, zaman sekarang ni bukan dewasa je yg guna komputer dan aksesori nyer, anak-anak sekolah rendah as early as darjah 1 da belajar komputer. komputer ni dah bukan alien dah dlm hidup seharian kita. but, anak-anak zaman sekarang pun da tak brape layan komputer, more to smartphone and tablet. kan?

saya bajet nak beli pendrive 32gig dan external hard disk 500gig utk save gambar dan video anak-anak.

nak citer skit la pasal bkt katil. utk PRU 13 nanti, tok ali rustam tak bertanding dun bkt baru dah. tok ali bertanding parlimen bkt katil. therefore, melaka bakal ada CM baru. moga melaka lebih maju la ye, tak kira la parti pe yg bakal memerintah. yg penting, rakyat didahulukan...

area bkt katil ni memang da cantik. tak kurang dgn lanskap yg ok ok la kan. baru-baru ni amik nurin skola, agak terkejut la bila tgk jalan depan skola nurin dah turap!!! dan dilebarkan skit, utk elak trafik jem melampau...



 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif

very good. selesa. bkt katil ni area luar bandar tau. sebab saya diberitahu oleh cikgu skola nurin, skola dia ni kategori skola luar bandar. walaupun luar bandar, tapi... maju!!!

i love bkt katil!!! selesa seindah nama nyer hi hi hi...

Photobucket

4 comments:

  1. melaka dah banyak berubah...
    memang makin maju kan sis....
    semoga wif the new cm nanti bertambah2 maju....

    ReplyDelete
  2. melaka maju negeriku sayang negeri bandar teknologi hijau..tak gitu?

    hamek, panjang nama melaka dah sekarang ni, okeh..kikiki

    apapun, sy jenis tak minat bersesak2 ke pc fair cmtu..nak2 bawak anak3...mmg haru biru jadiknya...suka tempat yg mesra kids..tak ramai org..

    btw, my sis duk bkt katil..bkt katil damai, yg atas bukit tu..hehe

    sonok pulak citer2 pasal melaka dgn blogger melaka! yayy! raya dtg umah kay..hihu

    ReplyDelete
  3. Dah tak best sgt gi pc fair kat mitc..ke sebab dah slalu pergi..hihu sebab takde ape nak beli kot. Yg best kalo nak beli laptop ke brg2 komputer nila masanya, banyak free gift :)

    ReplyDelete
  4. rasp ~ yes. melaka byk perubahan. lagi nak dekat pru13, lagi mcm cendawan perubahan nyer ha ha ha...

    fizah ~ melaka? mesti jumpa ni...

    asma ~ aida da lama giler x gi. dulu kala gi sebab jarang ada pc fair. skang ni selang 3-4 bulan da ada pc fair...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)