Tuesday, April 23, 2013

SI GEMBOL BUCUK MASHAM BU BU...

alhamdullillah, izzat sihat...

semlm ptg kul 4 gi jumpa dr. lee. berat izzat ~ 8.8kg. dr. lee said orait. then dpt kan 3rd injection for pneumococoal. ada 1 lagi dose yg free, after 12 months. extra imunisasi for izzat in shaa Allah sihat walafiat & cerdik pintar, mcm kakak-kakak nyer berdua...

perkembangan izzat lain-lain?

terus-terang, izzat lom merangkak tau! duduk pun baru 1-2 minggu ni saya paksa dia duduk. tu pun duduk lama sikit, dia rebahkan badan dia yg gembol tu. duduk pun gigil hi hi hi... berdiri tegap if saya sokong ketiak dia. berdiri sendiri? alahai sayang anak ibu, malas ye...



mulut bising pulak! brot bret brot bret borak... jerit jgn cakap la. paling best, bab gelak bila kena agah. i like!!! kalau amik izzat from taska, dlm kereta hingga sampai umah, rajin sgt la dia buat bising and gelak ketawa... hilang masalah ibu kejap dgr izzat & kakak syuhada bising dlm kereta hi hi hi...

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif


bye!
Photobucket

3 comments:

  1. geramnya tgk izzat gembol2 nih! kalau dekat mau juga izan gomol2 dia...

    takpe aida... yg penting izzat sihat dan aktif! perkembangan bby kan tak sama antara satu sama lain... mudah-mudahan izzat terus membesar dgn cerdas n pintas ye sayang~

    ReplyDelete
  2. alolololo tomeinya bambam ni...
    tengok pipinya gerammm jer....

    takpe...slow and steady ye izzat...
    asalkan sihat alhamdulillah....

    ReplyDelete
  3. perkembangan anak2 nie lain2
    tapi geram tgk bam bam
    rasa nak gigit jea paha izzat tu eheh

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)