Monday, June 03, 2013

IJAT DOK KAT TROLI |kena dera dgn ibu!|

jjcm ke jusco utk dinner few days ago...
skang ni sengaja tak nak bawak stroller izzat if nak jjcm tu kejap-kejap and dekat-dekat aje. so, dok kat izzat kat troli shopping ni.
ok... senyum... excited...


then, kami pun dinner kat johnny's, ber stimbot...
after an hour dinner, jalan-jalan jap keliling jusco tu...

then...


ala ala cian cian anak bu... letih ye dik?
dia nangis-nangis, saya buat tak tau je... hi hi hi...
penat kot dok kat troli tu lama sgt!

adik kena dera dgn ibu ye sayang... ala shayang bu bu...

Photobucket

3 comments:

  1. geramnya tengok kaki bam bam tu
    terserlah betul bila pakai legging

    ReplyDelete
  2. zayyan pun izan dudukkan kat troli je kalau pi shopping. takleh lama2 pun sbb nanti dia minta ummi dukung plak.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)