Friday, June 07, 2013

KAMBING @ SECRET RECIPE :-)

31 mei yg lepas...
mr.asben's birthday :-)




syuhada's
choc moist cake
RM7.50

mr.asben's
stewed aus beef steak...
best! but tak abis sebab daging nyer sgt tebal!!! kenyang...
RM20.50

mine
the best!!!
irish lamb stew...
ada mash potato & sebiji roti utk cicah stew tu...
RM35...

nurin's
kid's meas - fish & chip
RM12
ok... sedap. lebih sedap dari fish & chip restoran upin ipin ari tu...

sgt meriah !!!

dok kepala meja, mcm ler dia yg nak byr :-)

simple. keraian sekadar mengingati istimewa. tak mau la tiup-tiup kek. didahului dengan doa makan dan akhiri dgn alhamdulillah...

KAMBING @ SECRET RECIPE ~ hi hi saje jer nak highligt kan lamb stew tu. terbaeeek. uolls kena try tau... sedap sgt!!! anak-anak dara berdua tu jilat licin pinggan tu sehingga kan nak order lagi. hellooooooo kalau RM3.50, 10 pinggan ibu order tau! ni sepinggan RM35 !!!

i love u, ayah. moga ayah panjang umur...
moga Allah murahkan lagi rezeki kita dan anak-anak...

Photobucket

5 comments:

  1. akk x pernah makan layie kambing dkt SR nie .. suami pun x pernah cuba

    ReplyDelete
  2. x pernah cuba lamb lagi kat SR tapi sejak dh ada drh tggi ni dah slow down mkn daging atau kambing. anyway happy belated bday buat suaminya :)

    ReplyDelete
  3. hubby pernah mkn lamb kat SR ni...dia ckp mmg best...saya ni je yg tak reti mkn lamb...huhu..

    food kat SR selalunya tak mengecewakan kan...

    ReplyDelete
  4. betul betul betul...
    semua kat SR memang terbaeeek!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)