Thursday, June 06, 2013

MERAWAT HATI JAUH KE SELATAN | tekanan keje melampau |

jauh ?
ha ha melaka ke johor bahru, pe la jauh pn aida oii... tak lebih 3 jam perjalanan pun dari rumah ke lobby hotel ni...

thistle hotels & resort JB

esok pagi ada kes di jb court. alang-alang tu paksa mr.asben amik cuti and bw anak-anak holiday ke selatan tanahair. miss jb! so, nak jjcm ke jb dgn anak-anak. melawat tempat-tempat yg da gi masa keje selama 9 bulan kat jb dulu kala...

dlm masa yg sama sebeno nyer, malas nak gi keje! menyampah dgn beberapa individu di pejabat tu hah... individu-individu yg mementingkan tekak sendiri... hmmmmm... berat mata memandang, berat lagi bahu saya ni yg memikul!

mulut yg lembut ni da start jadi mulut yg kuarkan bahasa kasar. diri yg ok ni da start jadi paling menyakitkan hati orang lain. kalau dulu penuh sopan santun, kini jadi sgt suka perli org. jgn org salah ckp sikit, ada la yg kena dgn saya... ni la akibat nya apabila kita tunjuk apa yg kita boleh buat. kita buat semua terbaik... kita usaha utk buat bos happy dan senang... ni la akibat nya aida oii!!!

dgn geram nyer terus booking hotel 4 hari 3 mlm... dpt plak gomen rate. apa lagi kan?

today da gi 2 tempat makan terkemuka di JB ~ Zz sup tulang & singgah selalu ~ both are terbaeeek... sok punyer plan da ada, just tunggu pelaksanaannya. harap-harap kes sok pagi abis cepat, bleh i jjcm terus sekeluarga :-)

gud nite everybody. salam isra'mikraj...

2 comments:

  1. nampak best je hotel tu....

    kami satu family tidak pernah sampai ke JB, entah bila mahu ke sana...

    Selamat bercuti Aida dan Family!

    ReplyDelete
  2. syoknya2 jalan2 yer . kami tahun ni x pi jalan2 lagi..haishh.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)