Monday, June 03, 2013

OFIS ADA TASKA | ok ker? |

ari ni ari isnin.
ari mula keje tiap minggu.
ari paling lemau!

weekend lepas umah saya dipenuhi oleh emak abah dan famili adik.
tak le ramai org sgt, tapi umah kecik kan... penuh la!
pepagi tadi diorang da balik ke KL.

izzat ke nursery.
izzat selsema batuk sikit.
kakak-kakak?
lepas je court case pagi tadi, saya terus amik diorang berdua ke ...

::::: kedai gunting rambut di pangsapuri sri siantan, bkt baru :::::

nurin...

syuhada sibuk kacau kakak!!!

syuhada....
tak duduk diam!!!

then, instead of anta diorang ke umah or nursery, terus bwk diorang ke ...

::::: ofis :::::



kalau la ofis ada taska, best nyer!!!
anytime bleh jengah anak-anak...
cikgu-cikgu pun tak berani nak buat apa-apa kat anak kita, kan?

terfikir sejenak, kalau la bwk izzat sekali ke ofis, hmmmmmm #$^@!@%& ??

pe pun, jgn ingat dua dara ni ada kat ofis ibu tak dpt buat keje ye.
keje selesai walaupun dua dara ni aktif mengacau!!!

Photobucket

4 comments:

  1. mg seronok klu ofis menyediakan nursery
    bila2 masa blh jeguk anaks ekejap
    nak2 klu BF kan senang blh jea nak BF anak msg2...

    ReplyDelete
  2. mmg senang jika taska dlm ofis jer..

    ReplyDelete
  3. mmg best la taska kat ofis...

    ReplyDelete
  4. bestlah aida kalau betul ada taska kat ofis. senang nak pantau anak2 esp yang masih baby dan menyusu kan. heheh... cam kakak2 tu tak kacau ibu buat kerjalah sbb dah besar kan. kalau izzat mau ibunya dok gomol2 izzat sampai tak siap keje...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)