Sunday, July 28, 2013

BESDAY IZZAT LA ARI NI !


hari ini...
1 tahun yg lepas...
waktu ini...
saya masih terbaring di ruang legar kamar bersalin !
selamat dah bersalin jam 7.30 pagi, namun lom ada bilik kosong kelas 1 di GH melaka.
saya memang minta kelas 1.

namun, sebab saya da tak tahan terbaring, saya pasrah!
kul 1 ptg baru saya ditolak ke wad kelas 3 di bangunan lama GH melaka...
tak selesa!
tapi ok jer la... 1 mlm je pun :-) 

saya sgt suka izzat pakai romper.
nampak padat... sendat... pudat!!! ha ha ha...
gerammmmmmm...

*
*
*

and celebration besday izzat da buat awal ~ on 20 julai lepas kat KL.
umah mak ngah nyer...
bersama makcik-makcik izzat yg sporting, atok & wan tersayang !

mak usu ijat sponsor :-)

brownies terbaeek by mak long ijat !!!

ibu beli utk ijat...


complete family :-)
yg missing hanya 2 orang ~ atok (malas nak pakai baju) & pak usu (da ke masjid)...

dari kiri ~  mak long, mak usu & ibu ijat...
mak ngah ???? missing in action lagi :-(



ibu dan anak2 buah tersayang !


moga izzat sihat sejahtera...
membesar dgn cerdik dan baik...
ibu sayang izzat!
ayang sayang izzat!
kakak-kakak pun sayang izzat!

Photobucket

4 comments:

  1. sanah helwah adik izzat
    be a good muslim yg bakal memipin negara dan islam dalam negara kita..allahuakbar

    ReplyDelete
  2. heppy birthday Izzat =).. banyaknye kek..meriah!!!

    ReplyDelete
  3. woaaa da setahun da berlalu .
    cepat je masa.

    Happy Birthday Izzat ^^

    ReplyDelete
  4. happy birthday izzat....

    iye lah sis...
    suka tengok baby pakai rompers kan....

    amboiiii meriahnya celebration :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)