Tuesday, July 09, 2013

DROPBOX ~ ON THE GO !

ni saya tempek ekk few komen bernas dari friends terbaeeek...
hasil daripada post saya ~ dropbox!!!

nampak ke ekk ?

so di bawah jawapan nyer :-)

saya download permanently kat macbook dan note II saya kat umah...
memang dua benda ni on 24 jam la.
any time saya akan transfer directly ke
di ofis saya just log in kat DROPBOX.COM...

terjawab tak soalan uolls ?
dropbox ni bleh kat iphone, ipad, android and blackberry.

saya download permanently kat macbook dan note II saya.
memang dua benda ni on 24 jam la.
di ofis saya just log in kat DROPBOX.COM...
tak download pun...
tu dia dropbox ku.
setakat ni gambar jer la.
takde dokumen...

so far, sgt membantu ini dropbox! gambar pun ada back-up if disc corrupted whatsoever...
i like...


Photobucket

2 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)