Monday, July 08, 2013

EXPO PC ~ TAK ABIS-ABIS BELI GAJET !!!

hai uolls...
selamat berhari isnin...
esok last day tak puasa, then mlm esok da start terawikh, in shaa Allah...
cepat ekk masa berlalu.
last year time ni saya da sarat pregnant kan izzat.
da tak terbawak diri dgn perut yg sungguh la mengeras setiap masa!!!
what a great memory :-)

nak citer ni hah...
ari tu waktu pc fair saya gi sorang-sorang.
mr. asben tak free...
beli external hard disk je --> klik WD MY PASSPORT 500GB ye...
pergi & beli, tak merayap-rayap pun...

sabtu lepas-lepas on 29 jun tu, kami sekeluarga pergi pc expo :-)
izzat pun join!








memang kami ada aim nak beli apa.
bukan pergi saje-saje buang petrol tau.
hasil tangkapan kali ni...

RM149



umah saya time weekend memang mcm panggung wayang.
dok tgk movie mcm2 yg di download. movie lama-lama pun ada!
tertinggal kapal le gamak nyer...
before this mr.asben kena tukar format la, itu la, ini la,...
now tak perlu bila ada gajet ni :-)
mudah...

tiny jer kan?
tak semak...

lampu lampu yg kaler ful!
lambu hijau dari dreambox...
lampu merah dari tiny tech tu...
and lampu biru dari external hard disk mr.asben :-)

ni benda kedua kami beli...

apa lagi... power bank la...
actually harga nyer RM189.
weolls dtg time happy hour 2 pm - 3 pm...
beli dgn harga only RM139...

tu aje la...
memang aim nak beli powerbank.
memandangkan semua da smartfon, tab lagik... wajib ada powerbank.
anak2 dara yang suka main games...


p/s : going to pcfair ker, expo pc ker, ... or any places yg dok tayang smartfon la, laptops, accessories nyer memang tempting... duit je kurang cukup sometimes hah hah hah...

Photobucket

6 comments:

  1. Powerbank mmg harga mahal eh..huhu..bwh 100 x dpt ke...

    ReplyDelete
  2. harusssslah power bank kennn ;p

    ReplyDelete
  3. haruslah ada power bank tu kan. dah jadi macam benda wajib pulak skrg ni kan.

    ReplyDelete
  4. TEngah usha2 power bank jgk ni..

    ReplyDelete
  5. eish!
    powebank tu kalau beli 2 3 bjik jual blik rm150 pun berebut dah org tu ..
    hikhik :)

    blogawlking sponsor giveway. insyaAllah akn slalu bertandg kemari sbb sy pun suka jahitjhit :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)