Friday, July 12, 2013

IBU-IBU YG LUPA DUNIA !!!

i like jumaat...
esok da sabtu ~ lepak rumah...
and jumaat ada 2 jam setengah rehat hua hua hua...

jom citer pasal secret recipe di jumaat pertama ramadhan tahun ni hua hua hua...

gambar makanan kecik aje... hi hi hi puasa ler katakan ari ni...

few weeks ago, jumaat, lunch hour...
rehat panjang so weolls decided to lunch kat SR MITC.
and jumaat kami semua tak pakai uniform kan ~ baju kurung aje, sesuai la nak merayap...
suka suka je, takde function per pun :-)

aduuuhai, bising jadik nyer SR MITC tu oleh ibu-ibu di atas yg lupa dunia!!!
lupa daratan di mana...
bergambar tak ingat org sebelah menyebelah.
best!!! release kan tension ler kata kan...

dok keje kutip cukai tiap hari utk kerajaan, diri sendiri nak enjoy pun takde masa.
sesekali berjumpa bergelak ketawa, tanpa fikir anak mana hah hah hah...
confirm tak bawak anak pun kan...
best... sgt best !!!

to mahira, k sue, k mas, laila & liza ~ aida love uolls forever!!!

Photobucket

5 comments:

  1. Salam,
    tak pe sekali sekala lupa daratan tu
    hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. hari ni x keluar menyopping ker? hehehehe

    ReplyDelete
  3. fuh, bestnya.. lama dh x kuar macam ni... ala, sekali sekala kan.. per salahnya..

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan Dan Salam kenal...done folo here

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt keluar makan2 sambil release tension kan aida..

    #nanti kirim salam kat wan mahira ye... itupun kalau dia masih kenal izan ni haaa...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)