Tuesday, July 23, 2013

TAYANG MUKA SENDIRI !!!

belek-belek album lama...
terjumpa!

gambar passport saya dulu kala...
ni umur saya less than 2 years old :-)

ni saya juga...
umur less than 8 years old...

yg tinggi tu saya...
yg kenit tu adik saya.
beza umur kami 2 tahun :-)

ni gambar saya dan adik sekitar tahun 200-2002...
time ni kami masih belajar ~ anak dara uuu...

saya & adik memang rapat.
tapi dulu gaduh tiap hari!
tarik-tarik rambut tau ha ha ha...
now masing-masing da ada anak.
masing-masing plak sama-sama ada 2 anak pompuan :-)
masing-masing juga dok bebel kat anak ~ " jgn gaduh! "

manis nyer masa silam!

Photobucket

8 comments:

  1. Sama la sya pn masa kecik2 dulu suka gaduh2 manja dgn adik..beza umur kami setahun jer.. now pn still gaduh2 manja lagi..hehehe biasa la adik beradik kan.. gaduh manja tue perkara biasa..kalau tak gaduh rasa boring pulak..hehehe ;p

    ReplyDelete
  2. untung ada kakak ada adik pompuan.saya ada sorang adik lelaki dan saya sendirian sahaja.rapat dengan kakak sepupu yang sudah seperti kakak sendiri kebetulan kakak sepupu tu anak tunggal..

    ReplyDelete
  3. muka mmg tak sama kan
    sorang muka panjang
    sorang muka bulat

    ReplyDelete
  4. cumel je dari kecil sampai la besar :)

    ReplyDelete
  5. Hehehe..seronok mengimbas kenangan zaman kanak2 kan?...:)
    ** klu jd beli Pemanggang Ajaib tu nti sy PM awak ye:)

    ReplyDelete
  6. ha3 sy pon kalo gaduh ngn akk sy main tarik2 rambut tapi bila dia tak de rindu.. :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)