Tuesday, December 31, 2013

~ NOTICE BOARD ~

(ditampal sehingga 31.12.2013, post terbaru di bawah ye)
Kira nyer blog korang tak di key in lagi dlm data bloglist Aida, harap dpt maklum kan ye. Kekadang terlepas pandang dek kesibukan tuntutan duniawi yang lain. Boleh la aida panjangkan senarai kat bloglist tu hi hi hi... Aida ni kaki blogwalking, pasti tak lupa singgah di blog korang pada bila-bila masa :-)
Lebih istimewa if korang blogger Melaka, please la maklum Aida... I like :-)

11 comments:

  1. singgah+follow sini....jmpot singgah kmbali...tq^___^

    http://ctamanaqim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Blog saya? aisy-nasiha.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Salam kenal Aida...Kunjungan balas dari saya...

    Saya blogger dari Batu Caves... =p

    ReplyDelete
  4. Blog akak..
    www.ibuayu.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Blog kak Nurul,
    nazayiena76.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Saya blogger from shah alam :)

    www.airinanuar.com

    ReplyDelete
  7. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Hello aida

    im airin :)
    www.airinanuar.com

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)