Wednesday, October 09, 2013

PESTA BUKU MELAKA @ MELAKA MALL

suatu kisah lama, just belum ada masa nak coretkan kat sini sebelum ni.
semalam petang ada free skit, sambil siapkan few files.
sambil mengadap pc ni... sambil dgr radio sinar...
sambil... sambil... sambil... tapi pagi ni baru dpt dipublishkan.
setelah tempek few gambar sebagai santapan mata :-)

something good to share la hi hi hi...
sabtu (28 sept) lepas, jam 11 pagi kami sekeluarga ke melaka mall.
less than 5 minutes je dari rumah :-)
ada pesta buku and something wajib pergi, da promise dgn anak-anak dara berdua tu...
maklum la, saya skang da tak brape izinkan diorang beli mainan.
nak diorang minat dgn buku...
maka, janji harus ditepati!

byk bahan bacaan yg dijual... ada diskaun / harga promosi :-)








izzat yang setia menunggu ibu ayah kakak-kakak shopping buku :-)

ibu yg khusyuk membelek buku utk anak-anak...

nurin yg da berjumpa buku pilihan hatinya...

syuhada apa lagi ~ buku mewarna :-)

and semua di bawah adalah hasil pembelian.
tak banyak. beberapa naskhah.
cukup utk kali ni and tempat ni...

2 buku ni pilihan ibu & ayah...
harga pun tak mahal, dpt diskaun 10% :-)





p/s: minggu ni kakak nurin exam sekolah agama. risau nyer la. kakak nurin lancar menghafaz surah-surah lazim. lancar membaca jawi. exam selama 6 hari hingga minggu depan. ada exam teori dan lisan bacaan al-quran. moga kakak nurin dpt keputusan yg cemerlang. amin...

Photobucket

4 comments:

  1. saya suke beli buku cerita kanak-kanak dari PTS Publication ...buku dia best ..adik saya pun suke

    ReplyDelete
  2. good luck to kakak nurin..wish u luck dear..rambang mata tgk buku2 tuh kan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)