Tuesday, November 19, 2013

ALHAMDULLILLAH ~ SYUHADA SUDAH ABIS BAHAGIAN PERTAMA NYA :-)


seorang lagi anak saya melepasi fasa tadika dgn sukses nya pada 2.11.2013 yang lepas.
maka, tahun depan syuhada naik alam persekolahan ~ darjah 1 in shaa Allah...



boy ibu sorang ni amik tempat atas meja la dulu...

kakak nurin yg manis :-)


sayang ibu ain syuhada :-)

sepanjang acara tu ijat bersama mr.asben.
si ibu ni mcm biasa busy dgn camera, snap sana sini la kan...
then, si ibu ni ke belakang nak tgk kalau-kalau la ijat tido ke, apa ke...
and...

so cute, ijat jadi penyambut tetamu dgn abang-abang yg lain :-)



nampak tak di mana ijat :-) ??


syuhada ambil bahagian dlm 2-3 acara.
yg paling utama, syuhada berlakon jadi bawang merah.
sebab tu dia berpakaian baju kurung merah.
takde gambo utk dipamerkan sebab saya amik video full lakonan syuhada...





selagi ibu bernyawa, ibu sedia berkhidmat utk anak-anak ibu...
hari ni graduation tadika...
in shaa Allah 15 tahun akan datang anak ibu amik ijazah sarjana muda kelas pertama!!!
amin...


Photobucket

5 comments:

  1. Wah dah majlis graduasi syuhada,thn depan dah msk thn satu.

    ReplyDelete
  2. sekarang ni menunggu melangkah ke alam persekolahan sebenar pula yer... all the best...

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH SHUHADA..INSYAALLAH....MUDAH2AN DOA IBU UTK ANAK ALLAH MAKBULKAN...

    ReplyDelete
  4. Amin.. InsyaAllah..kata2 ibu tu satu doa....

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)