Monday, November 18, 2013

RUANG HOBI IMPIAN SAYA ~ MESTI MILIKI !!!


sgt cantik!
kemas...
menarik mood gembira...
simple!

bilik bacaan...
bilik menjahit...
bilik berkarya...
bilik komputer...

ruang lepak and buat apa aje yg disukai!!!

kalau la ada bajet ~ saya nak buat bilik khas ada kabinet simple mcm dlm gambo tu :-

  • letak mesin jahit emak di satu sudut yg sesuai (emak saya memang nak pass mesin jahit nenek, but now takde tempat nak letak!!! so masih ada kat umah emak...)...
  • beli radio, bleh dgr lagu sambil buat apa je...
  • buat skit meja, bleh letak laptop, tulis-tulis, letak barang...
  • kabinet tu letak majalah keluarga, story books ~ mini library...
wow!
home sweet home :-)


Photobucket

3 comments:

  1. mmg smart, prkatikal simpan barang dlm drawer je kan kemas

    ReplyDelete
  2. memang cantik dan simple
    tak serabut mata nengoknya :)

    ReplyDelete
  3. memang kelihatan cantik dan kemas....

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)