Friday, December 27, 2013

FAMILY DAY 2013 DI WONDERLAND MELAKA ~ KALI KEDUA KAMI SERONOK DI SINI...

first time ~ 17.3.2012 ~ suka hati di melaka wonderland :)
and kali ni, ofis buat family day.
sabtu yg lepas 21.12.2013...
kami memang x lepaskan peluang utk ke mari kali kedua ~ tips travel di SINI.

hari yg cerah dan mentari agak terik dari pagi.
a very simple family day because tahun ni lewat buat perancangan!
nak stay mana-mana resort, semua da penuh...

anak-anak dara memang pagi sabtu tu baru di maklum kan nak ke wonderland.
surprise dari ibu la konon :-)
sukaneka seperti biasa...
kami tak tunggu hingga acara dewasa, abis je acara utk anak-anak terus lari ke kolam :-)
anak-anak da disiapkan pakai swimwear muslimah.
so, wajib la segera ke kolam kan :-)




belum ramai orang lagi masa tu...
kerusi meja pun byk yg kosong, selesa la nak memilih tempat berteduh...
izzat was so good...
tak meragam!






















sungguh seronok!
izzat pun sgt enjoy...

mlm tu la yg saya tak masak, kepenatan...
kami dinner di api-api steamboat & grill...

Photobucket

3 comments:

  1. Seronok nya lah family day ni..meriah je tgk..anak2 msti happy, dpt mandi2 kolam tu yg best..:)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)