Tuesday, January 07, 2014

IZZAT = PINK BOY KAH ???!

bertahun rumah ibu ni dipenuhi dgn benda yg pink...
sebab anak-anak 2 gegirl...
hingga la dpt ijat ni...

bila da dpt anak boy yg cute miut tu, anak boy ibu plak ber pink pink an :-)
semua dia rampas hakmilik kakak-kakak...




dan akhir nya... 
sekarang rumah ibu da ada mainan utk boy !!!
da byk mainan BUKAN PINK KARER...
mainan boy :-)

big ball loncat-loncat!
bukan ijat yg loncat ~ kakak-kakak...
ijat takut dgn big ball ni!

ntah pe binatang ni!
beli kat giant few months ago.
ijat kalau naik ni dia malas nak gerak sendiri.
kakak-kakak dipaksa nyer tolak dia :-) hua hua hua...

elephant ~ abg mamat bagi :-)
and a cute ball...

doraemon ball :-)
beli kat family store few weeks ago.

2 cute balls lagi :-)

and many more!!!
ada bowling set ha ha ha...
tapi ijat tak main bowling, dia main ketuk lantai la, ketuk dinding la!
and sometimes kami semua diketuk nyer !!!

so... no more pink boy hokey :-)

Photobucket

12 comments:

  1. Assalamualaikum kak. comelnya izzat .. besar dah dia. semoga membesar jadi anak yang soleh. in shaa Allah. banyak mainan dia.. jeles. hihi

    ReplyDelete
  2. banyaknya toys dia...


    aida.. tengok aida punya iklan nuffnang yg panjang tu dok bawah post.. rasanya iklan panjang tu utk sidebar. kalau iklan bawah post yang 4 segi.. cuba aida check balik..sori kalau saya silap..

    ReplyDelete
  3. wahhhh bertambah macho lah ijat :D

    ReplyDelete
  4. Di sebalik kaler pink, terselit juga kaler biru yer...hehehe...

    ReplyDelete
  5. Hihi..pink2 colour..
    kalau anak sy mmg tak nak mainan pink.sbb dia dah set, klu mainan pink mmg utk gegirl..haha..
    comel lah izzat ni..suka tgk rambut dia...

    ReplyDelete
  6. terpikat dengan blog akak, mama letak akak dlm bloglist new mama yer...

    ReplyDelete
  7. wahhh...banyaknyaaaa mainan izzat! lain kan aida bila dulu2 semua benda pink.

    zayyan pun masa mula2 beli kete itik dia malas nak tolak sendiri. skrg ni dah mula ganas2 sikit. asal kita leka sikit, dia pegi berdiri atas kete tu..

    ReplyDelete
  8. aida.. yang natang beli kat giant tu mahal gak kan.. rm59.90 wooooo.. dah tengok.. fiyya tunjuk kata nak... tapi bila test dia naik.. dia nangis.. hmm, kalau tak kopak rm60.. heheheh cute.. natang ade sesungut.. ulat kot kan..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)