Friday, January 10, 2014

YESZAAA ! BUKU YANG DIIDAMKAN DA DITERIMA SIAP OTOGRAF LAGI :-)










isnin petang yg lepas da selamat terima.
sungguh best... sungguh memberi inspirasi!
teruja!!!

memang mudah...
sebab bila masak guna periuk ajaib gen2 dan periuk goreng ajaib gen3 ni :
  • boleh memanggang
  • boleh kukus
  • boleh masak masakan berkuah
  • boleh masak nasi 5 pot
  • deep fry
  • masak kek
  • masak kuih
sgt berbaloi kalau membeli.
sebab saya da ada dan gunakannya.
  • cepat masak ~ jimat gas, jimat masa
  • tak kotor dapur
  • sambal cepat garing cantik
  • tak hangus
  • sihat ~ tak perlu guna minyak yg byk
  • tak melekat
sape berminat ~ roger aida ye sebab aida nak share diskaun 15% yg aida dpt.
sharing is caring...
sharing something good.
aida rekomen uolls beli terus periuk goreng ajaib generation 3 instead of pemanggang ajaib or periuk ajaib generation 2.







harga : 
RM237.30 
RM202 (tiada caj postage / delivery)
( sabah / sarawak : RM210 sahaja [beli 3 unit ke atas, tiada caj postage] )

Photobucket

11 comments:

  1. bestnya.. pemanggang saya takde sekali dgn jejaring tu.. mana nak beli agaknya..

    ReplyDelete
  2. Lepas ini dah tak bingung fikir nak masak apa. Sehari boleh cuba dua resepi bila habis satu buku ulang balik. Banyak tu resepinya!!

    ReplyDelete
  3. wahh.. bestnya dapat buku siap tandatangan ...

    ReplyDelete
  4. wahhh..bestnya Aida..
    dah lama berangan nak beli ni..tapi blm tercapai hajat lah!
    Aida?? klu pos ke Sabah pun free ker?? :)

    ReplyDelete
  5. Salam hujung minggu Aida..
    Aida : boleh email tak? yg senang kita nak berhubung. Ada lg nak tanya ttg periuk ajaib tu..:)

    ReplyDelete
  6. Sye nk beli la blh bg contact no x sis.

    ReplyDelete
  7. Sye nk bli la, blh bg contact no x sis..

    ReplyDelete
  8. nurul ~ email saya ~ adianiez@yahoo.com

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)