Friday, February 14, 2014

SEMUA NI ORANG YANG PUNYA ~ TERIMA KASIH DAUN KELADI

bertemu lagi di hari jumaat...
moga segala nya baik-baik saje.
pagi ni ada makan-makan skit di opis.
ada tazkirah pagi :-)


periuk goreng ajaib yang
ditempah oleh kawan-kawan
online & offline :-)

alhamdulillah, semua yg berbalut da selamat di pos kan.
sekarang ni dlm perjalanan ke destinasi pemiliknya...
manakala yang tak berbalut tu, dlm woven bag bakal bertukar tangan weekend ni.
in shaa Allah :-)

bleh refer post terdahulu :


tamat sudah promosi periuk goreng ajaib di blog aida.
aida berjaya capai target!
bahkan melebihi apa yang aida target...
alhamdulillah...


sape yg nak bertanya ~ email direct ~ adianiez@yahoo.com

p/s : biar takde untung or untung sikit. yg penting kita dpt berkongsi sesuatu dgn orang lain yg memerlukannya. pahala tetap ada in shaa Allah... kerana aida percaya aida telah memudahkan urusan beberapa org ~ beli periuk dgn harga yg sgt murah, mereka boleh memasak utk famili setiap hari dgn gembira :-) mudah-mudahan Allah permudahkan urusan aida juga setiap hari!

Photobucket

5 comments:

  1. wahh..murah rezeki..semoga perniagaan bertambah berkembang maju..

    ReplyDelete
  2. ramai dh org pakai ni..
    kt umah shark pn ada satu.
    mmg berbaloi pakai nie.

    ReplyDelete
  3. Prinsip berniaga kita sama ..biar untung sikit janji pembeli puas hati....

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)