Tuesday, April 29, 2014

YESZAAAA ~ PHOTOBOOK DA SAMPAI & GAMBAR LAMA BUAT HATI IBU SAYU


alhamdulillah :-)
da sampai pun 2 photobook yg saya tempah...
sungguh excited!

saya beli voucher di groupon ~ klik sini utk citer nyer :-)
3 hari jugak dihabiskan masa nak create photobook ni guna photobook designer!
susah sebab kali pertama kan...

skrol ratusan gambar anak-anak dari nurin hingga la ke izzat.
buka cerita lama... terkenang memori lama.
sgt sayu melihat gambar nurin & syuhada kecik-kecik dulu.
tak sangka da besar da dua orang ni...
tak lama lagi bertambah dewasa dan... hmmmmm... da takde dah baby baby girl ibu.



cover yg simple.
tak brape reti nak create cover yg lebih baik :-)

PHOTOBOOK PERTAMA
memori 2003 - 2010

sungguh la susah saya nak memilih gambar-gambar terbaik utk tempoh 8 tahun tu!
maklum la, mostly gambar diambil dulu kala guna camera atau phone yg tak brape bagus.
pixel rendah :-(
gambar tak brape baik kualiti.
and gambar anak-anak amatlah banyak ~ beratus!!!

photobook pertama ni byk gambar nurin & syuhada kecik.









PHOTOBOOK KEDUA
memori utk tahun 2011 - 2012
photobook yg kedua ni plak saya rangkumkan sikit memori 2 tahun ~ 2011 hingga 2012...
and 2011 ~ 2012 lebih banyak gambar!!! sgt banyak...
susah 3 kali ganda nak memilihnya...
so, mana yg terpilih adalah gambar pilihan terbaik saya sendiri :-)








sgt suka hati...
sgt gembira... berbaloi!
sedang cari-cari juga offer photobook ~ hendak melakar kisah 2013 pulak :-)

p/s : uolls da ada photobook ?

Photobucket

14 comments:

  1. saya ada beli jugak dgn groupon.. tapi tak buat lagi.. tak sabarnyaaaa

    ReplyDelete
  2. dah ada dear, hari tu iolss buat mini photobook untuk umur ash dari 0-3 bulan, now tengah nak buat untuk umur 4-6 bulan pulak... ^_^...seronok kan ada photobook ni?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak, bestnya. lama tak buat photobook. hehe singgah menabung digi sini...

    ReplyDelete
  4. Rai ~ aida pun buat last minit! sib baik tak terlupa :-)

    ReplyDelete
  5. farah waheda ~ ye ke? seronoknya. time nurin & syuhada kecik dulu takde photobook ni. tu yang sedih :-( hu hu hu

    ReplyDelete
  6. fyda ~ photobook.com :-) beli voucher kat groupon...

    ReplyDelete
  7. tak de photobook, coz tak de masa nak bergambo molek molek hehhehe

    ReplyDelete
  8. memori yang sangat manis kan, saya belum pernah buat lg photobook ni, byk photo simpan kat pc je

    ReplyDelete
  9. tengok pic-pic ni, tetiba rasa bergenang air mata, sayu bila gambar-gambar ni dikumpulkan dan dijadikan kenang-kenangan.. :'(

    ReplyDelete
  10. MJ ada beli tapi kesudah tak pernah redeem... burn gitu je :)

    ReplyDelete
  11. Bestnya..mahal x sis hrganya? Gmbr zara berlambak. Tk pnh lg cuci gmbrnya..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)