Friday, June 20, 2014

KOLEKSI FM PALING BERMAKNA ~ SESUATU YANG TAKKAN DI LUPA :-(

fridge magnet MH370

pelbagai spekulasi...
pelbagai percaturan...
pelbagai usaha dilakukan utk mencari MH370...
hari ini, 12.21 pagi tadi, genap 104 hari sudah kehilangannya...
tanpa jejak... tanpa tanda... sejak 8 mac lalu :-(

Ramadhan bakal menjelang beberapa hari lagi.
pohon Allah buka jalan dan menemukan kita dgn MH370
agar tempat-tempat kosong dpt dilengkapkan...
agar hati-hati yg hancur dpt diubati...
agar jiwa-jiwa yg kosong dpt diisi dgn sesuatu yg lebih beri makna...

adik ipar kepada abg ipar saya merupakan seorang mangsa / penumpang MH370.
beliau pergi sebentar meninggalkan seorang suami yg sungguh tabah...
dan anak-anak 4 orang ~ 3 lelaki dan 1 perempuan...
yg bongsu baru berumur 2 tahun :-(

sebab tu saya tidak pernah post pasal MH370.
kerana terlalu sedih dgn kejadian ini dan ingin menjaga sensitiviti abg ipar.
dan sebab tu saya rasa sgt takut nak naik kapal terbang!!!

moga kembali dgn selamat ke pangkuan keluarga, MH370...

Photobucket

8 comments:

  1. sedeynya kak..moga bertemu jua MH370 ni kan...insyallah...

    ReplyDelete
  2. sedeynya kak..moga bertemu jua MH370 ni kan...insyallah...

    ReplyDelete
  3. Terpikat kakak dgn FM MH370 itulah

    Teruskan doa kita moga andai ini adalah angkara jahat manusia durjana Allah tunjukkan kepada kita semua.

    ReplyDelete
  4. SEDIH BILA MENGENANGKAN mh370 TU...kemanakah perginya?moga-moga akan bertemu jua...insyaAllah...

    ReplyDelete
  5. sedihnya.. kebetulan sebulan lebih lepas kehilangan tu, saya kena outstation.. masa tu husband risau sangat.. almost tak bagi saya pergi..

    ReplyDelete
  6. semuanya percaturan ilahi..
    semoga kita semua dirahmati.

    ReplyDelete
  7. Comelnya FM ni...tapi pada masa yang sama sedih sebab sampai sekarang kita tak dapat closure ttg MH370

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)