Wednesday, July 23, 2014

AZAM RAMADHAN AIDA ~ MINGGU TERAKHIR RAMADHAN :-)

ahad ~ 22 ramadhan


isnin ~ 23 ramadhan


semlm, 24 ramadhan ~ masak sambal sotong & ikan pari bakar dgn kuah kicap cilipadi.
kelam kabut!!! tak sempat snap gambo nyer...
hu hu hu sebab start masak kul 6.10 ptg.
siap masak bebetul kul 7.15 ptg, da tak larat dah ~ kepenatan!!!

ari ni, 25 ramadhan may be akan masak sikit sambal sardin for sahur.
ulam timun jepun. dan telur dadar.
sebab in shaa Allah nak berbuka di opis mr.asben, ada majlis khatam al-quran :-)

then khamis 26 ramadhan in shaa Allah nak buat nasi ayam.
perabih kan stok ayam yg ada...
jumaat pula 27 ramadhan, nak dinner luar sebab dapur akan dihentikan operasi ~ nak balik kg :-)

alhamdulillah...
syukur nikmat...
moga Allah panjangkan umur diberikan kesihatan yg baik setiap hari...

p/s : persiapan raya uolls camne? da complete?

Photobucket

8 comments:

  1. Simple pun sedap Aida.. akak tak tahu nak masak apa petang ni ehe :)

    ReplyDelete
  2. wahhh menarik menu2nya...sy masak hjg minggu je..bila apen keje ptg dah bebruka kt luar...terkejar-kejar..

    ReplyDelete
  3. Sedap..
    Paling suka sayur campur tu..hehee

    ReplyDelete
  4. Rajin masak tu. Semua tu nampak sedap je..

    Selamat hari raya buat Aida n famili ya. Mkga bergembira menyambut hari mulia ini.

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin yer akak.. =D

    ReplyDelete
  6. persediaan bersederhana, dengan kehadiran ahli keluarga semua pun jadi meriah ;)

    ReplyDelete
  7. Sayur campur tu nmpk menarik betul...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)