Monday, August 18, 2014

MAGNETIC BOARD & KOLEKSI FM TERBARU

luas : 1' x 3'
harga : RM45 sekeping
poslaju : RM26

da lama terima magnetic board tu...
beli online from Shima Muss...

but lom guna... lom buka sampul lagi.
sebab... tunggu umah baru siap akhir tahun ni :-)
skang maintain tempek fm kat fridge lagi...

beli kat entrance mini malaysia...

beli kat menara taming sari...

ni la 5 ketul koleksi terbaru.
yg tiga kat atas tu ~ gi beli kat entrance mini malaysia.
bukan gi mini malaysia pun, gi breakfast dgn opismet aje...
ternampak... and terbeli!
opismet pun heran ~ org melaka beli fm melaka :-)

so sekarang fridge da semakin penuh.
tapi tak boleh tampal kat pintu depan, sebab nanti buka tutup buka tutup, jatuh plak fm.
so, mostly yg latest letak kat tepi fridge...

pintu depan fridge...

tepi kiri fridge...

kalau da minat, kan ?
skang ni sedang gila fm tupperware from oversea.
kat malaysia takde, keychain ajer ada...
in shaa Allah da terima nanti ~ aida tayang kat sini...


p/s : sape yg nak aida beli kan fm melaka, boleh la. mostly RM10 = 3 fm.

Photobucket

10 comments:

  1. byknya koleksi..anak2 tak kacau ok la..

    ReplyDelete
  2. wah aida..... ila berminat gak la nak bl board utk Fm tu.... n FM tupperware?? menarik..beli kat mana? share sikit.... ila ada beberapa ketul je FM tupperware

    ReplyDelete
  3. meriahnya.. saya dapat tampal 2-3 pun kena tampal tinggi2 biar bebudak kenit kat rumah tak boleh capai.. asyik hilang je diorang main..

    ReplyDelete
  4. amboi byknya FM

    dl dok kumpul byk gak kt umah mak.Skali blk anak2 sdara abes diorg wt main.skrg tinggai 2 3 ketol je....sobbbbs

    ReplyDelete
  5. wah, bestnya.. nanti dah pasang up entri yer..

    ReplyDelete
  6. meriahnyeee..same la mcm kat umah tu..taktau nk tepek mane dah..

    ReplyDelete
  7. Akak tengah mencari tiba2 aida post..fb dia shima muss ke

    ReplyDelete
  8. Wah,..dah ada magnetic board! Cantiklah siap berbingkai. Ternganga tengok koleksi FM yang 'mengerumuni' peti sejuk Aida :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)