Monday, October 27, 2014

MINGGU PEPERIKSAAN ~ IBU YG STRESS !

dua dara saya ni start exam akhir tahun ~ ari ni...
skola pagi & skola agama...

da 1-2 minggu yg lepas buat ulangkaji dgn diorang.
aduhai! stress ibu anak-anak oii...
tapi diorang relax je...

ibu doakan akak & adik dpt result yg cemerlang ye.
ibu tahu akak & adik boleh buat... hanya korang berdua byk main!

anak dara saya berdua ni da pun bercermin mata start 10.10.2014 lepas...
alhamdulillah now both of them da pun selesa...
da tak janggal...

power masing-masing sgt tinggi.
terpaksa bercermin mata...
takpe la sayang... da memang ibu ayah specky kan...
ok la tu :)



itu aje la mau citer...
ibu stress!!! aduhai...


korang stress tak kalau anak-anak nak exam?
saya mengaku ~ saya ibu yg exam-oriented !
dari anak-anak tadika dulu...

cepat la minggu ini berlalu... moga nurin & syuhada selamat... 
sukses dpt semua 100%... aminn...

Photobucket

4 comments:

  1. Perasaan yang sama dengan saya. Tengah stress sebab anak-anak exam minggu ni. Target tetap #1 dalam kelas. Exam oriented sangat kan... yang penting kita nak diorang jadi yang terbaik. Kalau tak mula dari kecik, bila lagi kan? (^^)
    good luck for your kids!

    ReplyDelete
  2. Amin...inshaa'allah. Anak saya start periksa skolah kebangsaan ngan skolah agama harini.

    ReplyDelete
  3. good luck untuk peperiksaan anak2

    btw done follow u, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
  4. Anak saya baru darjah 1. Memang stress tapi dia maintain happy jer..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)