Friday, November 28, 2014

GAJET DAPUR MILIK SAYA YANG TERBARU - MUFFIN PAN PERIUK AJAIB :)

ari ni jumaat yeszaaa...
esok adalah masa bersama anak-anak sudah pasti!
and... perfect time utk citer pasal hal-hal dapur, kan?
sebab weekend sudah dekat:)


yes yes yes !
da sgt lama nak membeli.
tapi tak beli-beli jugak...

akhirnya 4 minggu lepas, sukses!
tu pun kirim member yg singgah ke Menang Glassware hi hi hi...

da rasmi kan pun ~ 
tapi semua di atas saya tak la masak guna periuk ajaib ~ guna oven!
so ok la beli pan ni, dlm oven boleh and dlm periuk ajaib lagi la sesuai.
and sebab tu la post topik pasal gajet ni lambat  selepas 4 minggu ha ha ha ~ mau guna dulu baru inform org ha ha ha...

RM19.20


RM16.80

RM17.60


hanya sesuai dgn periuk ajaib gen2 dan periuk goreng ajaib gen3 ye.
pemanggang ajaib tak muat pan ni....


click here for more info :)
Photobucket

4 comments:

  1. nanti demo sket masak guna semua gadget tu ek.. beli kat ner

    ReplyDelete
  2. Menarik.. tak pernah beli lagi benda2 macam nih..

    ReplyDelete
  3. menarik ni.kena carik la
    tp kena ada periuk ajaib gen2 n gen3 la dulu kan..

    ReplyDelete
  4. susu kena bubuh jgk ker dlm sos merah

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)