Sunday, November 02, 2014

JELING DAN TERNAMPAK ~ BERKENAN PULA KAT NO 666 :)

salam ptg ahad uolls...
baru balik kenduri umah makcik...
rest jap dlm bilik sorang-sorang... layan blog :)

nak citer satu story...
ni printscreen yg saya buat selasa lepas :)

da 5 tahun setengah dah pun berblogging :)
suam suam kuku aje la...
blogging di kala ada masa.
sekadar sekadar aje...

selama itu ~ da ada 666 follower :)
alhamdulillah...
tak seberapa berbanding blogger yg lain...
tapi takpe... best ke tak satu-satu blog tu bukan pada no follower...
or pada bilangan post...
or pada byk nyer komen... kan?
tu blog kita, hanya kita yg tau best ke tak blog kita ha ha ha ha...

saya memang byk mem'follow' blog org.
sebab saya ni byk google info... and mostly terjebak la dlm blogs.
so terus follow.
and whoever landed here and follow saya, in shaa Allah later saya follow uolls...
tanda tq la kan...

blogwalking?
kalau ada masa... confirm saya tinggal komen.
if not, silent reader aje.
maklumla, saya ni ibu yg bekerja opis hour & beranak tiga org :)
masa ada terhad skit la kan...

jom sokong bisnes baru saya :)
promote ye kat kawan-kawan & famili uolls :)

tu aje borak borak ari ni :)

Photobucket

8 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Akak punya 777, x sempat nak wat entri..

    ReplyDelete
  3. ramai tu followers blog aida. kita baru 400 lebih...

    ReplyDelete
  4. rase macam da lame jgk foloow blog aida kan..:) 666 tu cantik nombornya ..hihi

    ReplyDelete
  5. Tahniah...cantik nombor tu.
    Saya pun ikut mood nak berbw.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)