Sunday, December 07, 2014

DAPAT HADIAH DARI TELEKOM MALAYSIA RM$270,000.00



perasan kaya sekejap !!!!

before delete spam box email, saya akan review dulu semua.
bcoz sometimes ada email genuine yg tercampak ke spam box tu ...
and terjumpa this funny email ~ mencuit kalbu nak gelak pepagi ahad ni...

kelakar kan?
kaya bahasa nyer pun da tau tipu.
spelling error nyer merata-rata...
ha ha ha ha...
ada tak agaknya org lain yg terkena?
minta-minta takde la kan...

byk sgt iklan ntah apa-apa kat spam box tu...
offer bisnes dr oversea pun ada...
semua nya nak tipu oth...
zaman sekarang da byk penipu!!!!
tak payah carik jauh-jauh, kawan-kawan sendiri pun ada yg menipu bila bab duit, pelaburan, keuntungan gini...
bila lom dpt, dekat-dekat...
bila dia da untung, balik modal ~ lantak la ko yg belum dpt...

mcm-mcm kan :)

nak duit extra ~ klik box ni aje boleh dpt info in shaa Allah :)
dpt pahala lagi ...
Photobucket

2 comments:

  1. hehehe..nampak sangat guna Google translation kan.. kantoi dah kat situ.. buat menyemak jer dgn email spam nie kan..farah pn sebelum delete selalu akan tgk dulu jugak..=D

    ReplyDelete
  2. Hehehe..saya pun dapat jugak. Ignore jer...sah-sah nak menipu.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)