Tuesday, December 02, 2014

DAY 2 & DAY 3 KIDS KITCHEN ~ LULUS CEMERLANG :)

entry agak tertangguh hi hi hi...
ok kot up kat ari ni :)


apapun anak-anak sgt teruja dgn kelas 3 hari ni...
mereka sgt rasa gembira !!!

day 2 ~ diorang explore :
  • nasi goreng cina
  • telur dadar
  • rice crispy
  • pizza roti
  • chocolate cips cookies
  • ice cream with chocolate rice
  • coconut shake
  • air tembikai laici





day 3 plak, anak-anak explore :
  • pancake with caramel syrup
  • cucur bilis
  • bihun singapore
  • koktel 
  • banana roll
  • onde-onde
  • mushroom chicken pie
and ptg day 3 (hari terakhir) ibu bapa dijemput dtg dlm jam 4 ptg.
and saya dtg la dgn ibu-ibu yg lain (bapa-bapa tak dtg pun hi hi hi)...
dpt tgk anak-anak buat cekodok pisang sendiri dgn pemantauan teacher azah & teacher nurul...

pastu kami dijamu dgn cekodok pisang & mushroom chicken pie :)
sgt sedap i tell uolls...













p/s : masih tunggu gambo dari teacher azah & teacher nurul dari professional photographer ari tu :)

klik sini tau :)

Photobucket

6 comments:

  1. kids kitchen?? bestnyerrrr .... anak-anak anim suka masak2 ni :D

    ReplyDelete
  2. Bagusnya, join kelas memasak. Dah boleh buat breakfast dan minum petang untuk ibu ni. :)

    ReplyDelete
  3. Bestnya... masakannya pun nmpk susah utk kids... tp tgk semua happy je tu... best kecik2 dah ada pengalaman masak

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)