Thursday, February 05, 2015

BURGERBYTE & KISAH ZIZAN RAZAK...


kedai burger grill zizan razak.
satu cawangan nyer di mitc, melaka.
seberang aje dgn mydin.
pasti senang mau jumpa...

kami da pergi :)




sebelah sgt dgn kedai jual karpet.
tu izzat lepak atas karpet, sib baik 2 org pakistan tu marah ha haha...

ni adalah burger paling basic.
saya lupa la nama nya...
sedap lagi burger jual pasar mlm :)
harga nya mahal...

spageti... dgn potongan daging burger grill atas tu.
bagi saya pun kurang memuaskan hati dan perut...
mahal jugak...

kalau dgn harga dan makanan, saya prefer ke secret recipe.
mahal tapi sedap yg amat sedap!
takde komen tak bagus la if makan kat secret recipe.
hampir semua menu saya da try di situ = terbaik!!!

kesimpulannya, burgerbyte zizan = biasa-biasa aje :)
boleh la kalau sesape nak try...

saya agak sedih bila VIRUS tak masuk final MLM.
sgt sedih.
mlm semi final tu, saya target ZERO keluar gelanggang.
but.... ye la kan, rezeki tu di tgn Allah...

baca dlm berita online ari ni, yus jambu rasa diorang gagal sebab juri.
yes yes yes... saya tau juri yg mana...
but...
but...
but...
rezeki Allah... ketentuan Allah... redha...

sekian pasal zizan razak :)

Photobucket

12 comments:

  1. kat KL ni yang famous kat Bangi kot..tapi tak pernah pegi..kalau harga mahal tak bebaloi la camtu kan

    ReplyDelete
  2. tak pernah try lagi burgerbyte ni sis. Takat ni tekak hanya tergila2 kat burger bakar abg burn hehe.

    Ada kat mitc ke? apasal boleh tak perasan yek padahal slalu gak gi situ hehe.

    ReplyDelete
  3. depends pada menu, ada yang ok dan ada yang tak. kita pun dah lama tak ke sana lah..

    ReplyDelete
  4. belum cuba.. hehe . yg dekat Bangi ni pun x pernah sampai lagi walhal sebelah aje dgn tempat hehe

    ReplyDelete
  5. syioknya izat landing:)

    kdg2 depa ni bukak restoran atas dasar nama, tp kurang sedap resepinya...

    ReplyDelete
  6. dah pernah makan tapi akak x tahulak zizan punya

    ReplyDelete
  7. oo, kurang sedap ke, dan mahal? ingat nak coba juga, yang cawangan seri iskandar, perak. Tapi bila lalu situ je, kedai belum buka lagi.

    ReplyDelete
  8. saya tengok macam sedap sebab tak nampak sos.saya ni kalau burger ada sos tu yang buat sekat selera..hahah...

    tapi virus tak lawak pun..saya setuju diaorang tak ke final..mungkin tahun depan diorang boleh cuba lagi..

    ReplyDelete
  9. tak pernah try lagi ..hehehehe..sis,jom letak logo GMBM..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)