Thursday, February 26, 2015

NASI ARAB AL-BHUSRA ~ DELIVERY TERUS KE RUMAH / PEJABAT :)


delivery di area Melaka :)
boleh contact En. Fadzil 012 - 6849350
harga semua ada kat atas tu ye...

nasi mandy ayam...

nasi mandy kambing...


kalau uolls order 10 bungkus ke bawah, delivery by motor aje...
cepat sikit sampai :)


last week saya dan opismet tempah lebih daripada 20 bungkus.
delivery gini la plak :)


boleh la sesape di Melaka order nasi arab al-bhusra ye.
menarik...
and sesekali terasa nak makan nasi arab tapi takde masa nak gi restoran, call aje.
berdesup nanti nasi arab sampai :)

selamat makan :)


Photobucket

3 comments:

  1. nampak menarik ni ...:) kat KL dia tak hantar ke ...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Assalam aida,
    alaaaaaaaaaaaaaaaaa sukanya
    kalola ada kat penang sob3

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)