Monday, February 09, 2015

SEBUAH BASIKAL BIRU UTK IZZAT :)

salam isnin uolls...
hopefully no monday blues la ekk.
dgn izin Allah ~ ari ni adalah permulaan ari-ari yg terbaik dlm idup kita :)



genap 1 minggu basikal izzat di letakkan di luar rumah.
da lama ia dok dlm umah.
tak brape yakin izzat bleh cycle kat luar lagi.
mau dia prektis lebih skit...

nak dijadikan cerita, khamis lepas syuhada bwk keluar basikal ni.
saya tak bagi mula-mulanya...
tapi izzat da meronta-ronta nak kan basikal tu...
hu hu hu hu...

at first saya kena tolak dia dan basikal, dia tak reti nak guna kan paddle tu.
jenuh juga nak menolak dia!!!
kalau basikal tu stop, dia marah!
aduhai anak...
berpeluh ketiak ibu tau!
lama kelamaan, dgn tak sengaja dia boleh da tau fungsi paddle tu.
baru la kurang seksa ibu sorang ni hah...

murah aje basikal tu ~ rm80 :)

area umah saya ni, belah petang memang anak-anak jiran semua main depan umah.
tu yg izzat excited mau main petang kat luar...

hopefully izzat enjoy ye :)


Photobucket

5 comments:

  1. alalala tomeinya....aunty nak pinjam boleh? :)

    ReplyDelete
  2. Comey nya izzat dengan basikal biru tu.. boleh petang2 ajak mama beriadah tu :)

    ReplyDelete
  3. seronoklah izzat nampaknya..tq sis sudi bloglistkan blog kathy yer?sis,logo GMBM dah siap..yuhuuu...hehehehe..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)