Saturday, April 18, 2015

BLOGGING KE LAUT, KELUARGA DI UTAMA KAN :)

weekend ni umah saya penuh.
emak abah, adik pompuan saya & anak-anak sedara dtg...
alhamdulillah!
dari awal pagi tadi hingga la setengah jam yg lepas, saya kat dapur :)
best!
kalau adik saya dtg, byk la projek masak kami berdua hi hi hi...

abah plak kurang sihat dari semlm...
alhamdulillah, skang ni kat depan tu hah sedang tgk bola ~ jdt vs. kelantan...
da dgr suara abah...
abah da ada selera makan...
tq Allah!

bersyukur krn dpt spend masa kat umah weekend ni.
dgn anak-anak...
meskipun rabu lepas adalah cuti umum kat melaka ni, tapi saya keje 8 am - 5 pm.
saya yg menurut perintah :)

lama juga x dpt nak blogwalking ke umah frens.
dek tuntutan keje yg byk sejak 1 april...
dek tuntutan tugas hakiki di umah yg tak dpt nak ketepikan...
waktu blogging takde!

tq krn ramai masih klik and dtg ke blog kecik ni... tq!
i love uolls yg masih setia di sini...

till then ~ have a nice weekend :)

Photobucket

10 comments:

  1. huhuhuuu...kat opis ni keje wawawawawa

    ReplyDelete
  2. Belog kathy pun dah terabai sis.. :(

    ReplyDelete
  3. saya pun sama, semnggu dpt update 2 entri tu kira best dah hahaha

    ReplyDelete
  4. kita memang selalu datang sini...:D

    ReplyDelete
  5. seronoknya ramai saudara mara datang..:)

    ReplyDelete
  6. faham
    saya pun sama.
    kat ofis, busy dengan kerja
    balik rumah busy dengan anak-anak

    ReplyDelete
  7. Asalam aida,
    he3
    takpa2
    nanti dah free boleh hupdate blog naaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. Assalam aida,
    besala tu
    ada time sila blogging balek yer he3

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)