Sunday, April 26, 2015

MUHAMMAD IZZAT CLEVER BOY ~ PUTUS PUTING :)

izzat yg dulu...
comel !

sekarang :)
lagi comel !
sebab da tak hisap puting dah :)

tanggal 15.3.15 ari tu...
hari ahad, kebetulan pagi tu kami di umah mak mertua ~ seremban.
pagi-pagi kami da bangun, sebab kena balik melaka awal ~ saya keje :)
and pagi tu la pagi terakhir izzat hisap puting.

sorok kan puting...
tak nak bagi izzat nampak!
if dia nampak, dia akan amik dan hisap terus.

dia mencari... ibu ayah buat x tau aje.
2 mlm yg pertama, dia ok. tido nyenyak...
alhamdulillah...
but 3-4 mlm yg berikutnya, dia x lena tido...
tgh mlm terjaga, meraba-raba mencari puting.
hu hu hu hu seksa nyer la si ibu ni, tak cukup tido hu hu hu...

kalau ibu ni tak kuatkan semangat, memang da bagi puting kat dia.
Allah Maha Berkuasa... ibu setabah izzat :)
hingga ari ni orait...
puting pun saya da buang :)


ayah belikan izzat lego.
alih perhatian izzat dari hadap tab / henfon :)

ibu ayah kakak-kakak syg izzat !

Photobucket

7 comments:

  1. Izzat dah besar ya.. tu yang tak mau isap puting lagi.. susah juga ya kalau budak jenis kuat semangatnya.. saya merasa payah nk putus susu badan, nazif ni macam2 buat baru dia tak nak menyusu..

    ReplyDelete
  2. anak2 saya memang x reti hisap puting. dari baby mmg beli tapi awal2 lagi depa reject tapi si nayla ni habitnya hisap jari pulak..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Assalam aida,
    tahniah izzat
    boboboy iols dok berputing lagik he3

    ReplyDelete
  4. Oooo..Ini lah Izzat yee....?
    Comel...dengan puting pun comel.. tanpa puting laaaagi comel.. =)

    ReplyDelete
  5. Assalam aida,
    alhamdulillah
    my boboboy dah 3thn dok beputing lagik
    iols tak terpk lagik nak off puting tu
    ater dia isap cuma time nak lena
    dah lena memang cabut
    time dok berjaga memang tak berputing pun :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)