Monday, June 01, 2015

ANAK-ANAK DARA YANG BERDUA...


kalau mlm td saya bersiaran kat rnr jejantas ayer keroh...
now saya di klia2 plak.
dari kul 12.30 tghari td da ada sini.
pemandu anta awal... ok la tu, memudahkan perjalanan.
plane terbang karang 3.55 ptg.

hu hu hu...
lagi 15 minit baru bleh masuk airside
sempat la blogwalking blogs frens.
byk gak la dpt tinggal jejak.
blogwalking kat phone tak best!

ruang terhad...
internet sangkut sangkut...
data usage da maksima :-) ha ha ha...



tu dia anak-anak dara saya berdua.
10 dan 8 thn...
skang ke mana diorang gi, bertudung.
naik main basikal kat laman depan pun beetudung.

especially nurin yg sulung, dah pemalu...
da x brape byk main...
pendiam... pemendam... 
saya sedang ajar dia agar lebih moleh perangai sbg anak dara.
nak kena didik dah skang...

and syuhada, 8 thn and masih playful.
keras hati... byk ckp...
byk idea dlm fikiran and x boleh dok diam lebih 5 minit...

Allahu Akbar... anak2 sihat walafiat.
ceria gembira dan tertib alhamdulillah...

si sulung yg semakin jelita :-)

tadi da call anak2 di KL.
izzat sounded so happy...
alhamdulillah... moga anak2 ibu selamat ye di pangkuan atok uwan...

bye for now frens...

Photobucket

8 comments:

  1. Alhamdulillah nampak besar dah anak-anak dara sis..taklama lagi anak-anak saya pulak menyusul hehe.

    ReplyDelete
  2. comel je anak dara berdua..semoga dipermudahkan segala urusan sis ya...

    ReplyDelete
  3. Pergi holiday yer.... Alhamdulillah..cantik acuan, Insya Allah cantik.hasilnya.

    ReplyDelete
  4. Singgah sini..
    wah !nak ke mana tuh..hihi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..
    Cantik anak2 kecil bertudung..melentur dari awal kan..

    ReplyDelete
  6. muka diorang dua beradik seiras ye aida =)
    dah macam kembar plak
    molek perangai anak dara, boleh buat menantu ni =)

    ReplyDelete
  7. alhmdullilah kak
    semoga menjadi anak yang solehah
    ehh au suke bw gune fon
    lagi sennag tau
    heeeee
    tapi cm kembar lah plak kan dua dua ni

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)