Saturday, June 06, 2015

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

salam pagi sabtu...
di mana uolls bercuti wiken ni?
yg pastinya mesti ada plan kan di tgh tgh cuti skola ni.

nak citer skit la pasal kursus di k.t'ganu last week.
alhamdulillah 4 hari 3 mlm di hotel felda residence ni sgt la best...
dpt bilik sorang satu plak tu ~ heaven seketika :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)
ni dia hotel nyer...
tinggi lampai!

dari airport nak ke felda residence kejap je ~ 15 minit gitu.
ada trafik jem skit nak masuk bandar sebab time saya tiba tu kul 5.30 ptg, org nak balik umah dari opis, kan...
abg teksi tu la panggil 'hotel batang mancis'...
bila da sampai kat jambatan, boleh nampak da felda residence ni tinggi lampai di tepi sungai.
hi hi hi...

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)
wisma kastam terengganu...
after 2 hari kursus, baru sedar yg felda residence bersebelahan dgn wisma kastam :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

atas tu few gambo saya amik dari lobby hotel di tingkat 2.
Allahu Akbar... saujana mata memandang keindahan alam... alhamdulillah :)

bilik saya tingkat 9, view town.
cafe hotel di tingkat 17...
dan dewan kuliah di tingkat 18...

wifi felda residence ~ x brape bagus.
tingkat 18 baru dpt wifi...
kat bilik x dpt ye :( hu hu hu... guna data internet sendiri la.

apapun, bilik nyer best... bersih... luas... selesa :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

FELDA RESIDENCE KUALA TERENGGANU ~ HOTEL BATANG MANCIS :)

rate cuti skola bagi org gomen (tunjuk kad keje ye) :
deluxe (view town) ~ RM210
premier deluxe (view river) ~ RM235
(breakfast for 2 only)

felda residence ni sgt dekat dgn waterfront, kampung cina & pasar payang.
jalan kaki aje...
next entry saya citer ekk :)
gambo lom sempat pilih hu hu hu...

tata!

Photobucket

5 comments:

  1. wahhhh datang ganu yer..hihihi...cantikkan ganu...hehehe puji negeri sendiri...

    ReplyDelete
  2. Biliknya nampak comfy. View sangat indah! Tapi nape dipanggil hotel batang mancis? :)

    ReplyDelete
  3. o.k yang ni menarik infonya...terus plan nak ajak husband jalan Terengganu tido kat Felda residence supaya saya boleh jalan kat street art yang best tu ...hahahha (berangan kuat) :P

    ReplyDelete
  4. Iron mmg disediakan atau kita kena minta?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)