Saturday, June 27, 2015

IDEA UNTUK TEKNIK CAPAN DARIPADA ALAM SEKITAR :-)

alam ciptaan Allah ni memang menyimpan 1001 keajaiban, kan?
dari alam ni, tercipta pelbagai ciptaan lain yg mengkagumkan...
saya jumpa gambo di bawah semua ni kat fesbuk.
memang memberikan inspirasi !!!

tambahan plak, exam pertengahan tahun Nurin ari tu, dia nak buat capan.
tgh mlm saya melorek kentang utk dia :)
dia inform lambat.
tak sempat la nak membeli.
apa yg ada kat peti ais ajer la...

bila tgk gambo semua ni, tunjukkan kat Nurin.
gembira dia.
kalau ada peluang lagi, dia nak buat gini :)

bontot botol air :)


feveret saya ni!!!


bendi ni comel :)




ni pun feveret saya...
saya kan suka roses :)


belon ni kan ?

alhamdulillah :)
sgt beri inspirasi....
kalau nak buat aktiviti dgn anak2 hujung minggu pun menarik ni kan ?
diorang pun tgh puasa.
memang mengalih perhatian diorang aktiviti ni...
best...

Photobucket

6 comments:

  1. Cantiknya hasil seni ni.. tak sangka boleh hasilkan yang lawa2 gini..

    ReplyDelete
  2. WAAAaaa.. last buat ni pun masa sekolah2 dlu... rindu rsa nk buat balik..

    ReplyDelete
  3. wowww.. kreatifnye... boleh cuba nie jika ada masa nnti..

    blogwalking sini..

    BLOGAHBAR

    ReplyDelete
  4. Best kalau dapat buat dgn anak... Tapi tak sesuai lagi nak aplikasi ni.. Kna tggu besar sikit...

    ReplyDelete
  5. kalau nampak orang buat cantik aje
    sendiri buat, tak rupa gitu
    ngeri sikit rupa dia...hehe

    ReplyDelete
  6. cantik dan menarik.. tetiba teringat time belajar seni kat sekolah dulu2..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)