Monday, June 29, 2015

MELAYAN KERENAH ANAK-ANAK DI PASARAYA !

anak-anak saya :)

kat atas tu gambo weekend 2 minggu lepas.
ke family store, bwk la anak2 bertiga.
hu hu hu kali ni izzat memang x nak dok dlm troli.
dia nak dilepaskan :)

Allahu Akbar, sungguh aktif anak boy saya sorang tu.
lari-lari aje...
tak cukup dgn tu, suara dia sgt la memenuhi ruang family store tu.
ha ha ha :)

penat la kakak-kakak bantu ibu ayah jaga izzat.
maklum la, ramai org.
nak tgk barang lagi.
nak pilih-memilih kan...
ditakuti plak anak boy saya yg bijak ni diambil org.

kena perati dgn segala deria yg ada.
3 org tu la permata hati saya dunia akhirat :)
time diorang tgh dok lepak kat beras tu, menarik perhatian saya.
amik la satu gambo candid :)

gambo penuh makna...
menceriakan hati ibu :)

alhamdulillah :)

p/s : uolls biasa nyer bwk tak anak2 gi beli brg umah ?

Photobucket

6 comments:

  1. Saya tak berani gi supermarket seorang and bawak ank2...klu husband ada takper...klu saya seorg jer kompom tak terkawal kottt...haha...comel diaorg posing kat beras tu..;)

    ReplyDelete
  2. kalau saya nak keluar bawak anak mesti suami kena ikut..kalau tak boleh menangis saya nih..ahahah

    ReplyDelete
  3. saya biasa memang bawa aje anak-anak saya
    pastu letak aje dalam trolley
    senang sikit nak kawal
    kalau tak mahu jadi tarzan dalam pasaraya =)

    ReplyDelete
  4. shopping raya ke sis :) hehee..comel anak2 sis..layan kn ajer kerenahnye..

    ReplyDelete
  5. Saya dua org pun dah pening kpala.. hehe

    ReplyDelete
  6. Saya mmg bawa..sebab nak tinggalkan mmg xda siapa nk jaga. Kena tahanla sebab adalah saja b3nda yang diorang nak beli..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)