Tuesday, July 14, 2015

KALI TERAKHIR KE SHOPPING MALL SEBELUM ...

... raya la :)

ahad lepas...
kami gi khas utk berbuka pose aje.
niat di hati nak berbuka di johnny's steamboat tu.
malangnya kul 6 dtg, da fully booked :(
sedih...
bukan rezeki kami anak-beranak.

but alhamdulillah, kami dpt booked berbuka di old town white coffee :)

before that for one hour, jenjalan la jap...

ijat sedang main piano ye...
jgn kacau!

"tik nye bu"
ijat kata hi hi hi...
cantik ke dik? hmmmm...

ni first time ijat prektis merangkak kat jusco hu hu hu...
galak la plak dia bergolek-golek telentang tiarap kat lantai jusco tu.
alahai sayang...
bila marah... merajuk di sebalik rak. huh!


best jugak sesekali berbuka kat luar.
meriah! alhamdulillah :)
kami order byk jugak tau.
  • mr.asben ~ nasi lemak bungkus, mihun goreng bungkus & teh tarik
  • saya ~ nasi lemak sotong & air soya cincau
  • nurin ~ mee tarik ayam & coke
  • syuhada ~ chi chor fun & lemon coke
  • ijat ~ chi cor fun & air botol (beli kat supermarket)
  • and 1 set garlic bread
abis licin semua nyer!
tak membazir... alhamdulillah...



ni la dia anak bertuah...
dia start makan dulu... dia abis last.
hu hu hu memang tekun dia makan tau.
good boy...

mlm ni fasa kemas rumah akan bermula.
saya nak pack baju masuk beg besar.
esok mr.asben cuti, saya keje la plak... 
so mr.asben akan bertugas vacuum umah, mop lantai, cuci tandas :) hi hi hi...
mr.asben memang terbaik dlm semua tugasan di atas.

abis sudah shopping for raya.
sederhana aje thn ni berbanding thn thn lepas :)

Photobucket

9 comments:

  1. kat johny kalau sabtu ahad mmg kene cepat
    ritu g book kul 5 ha
    pastu baru jalan2 tauu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal ayu.
      terlewat.
      nak call pakai phone x diterima plak hu hu...

      Delete
  2. saya dah siap pack weekend lepas..hahah excited nak balik raya....tapi sayangnya pagi raya baru dapat balik kena kerja smpai khamis....huhuhuhu selamat bercuti ye..berhati-hati di jalan raya

    Salam Aidilfitri, Maaf zahir & batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pagi raya baru balik ???!
      kalau aida la, memang nangis!!!

      Delete
  3. Sejak akk tak dapat booking 3 thn lepas, akk merajuk dgn Johnys.

    ReplyDelete
  4. ekin pun dah siap kemas baju

    ReplyDelete
  5. ramai yang bersederhana beraya tahun ni..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)