Thursday, July 09, 2015

KEPALA IZZAT KENA JERUT !


al-kisah ada sorang anak cerdik merayu dgn ibu...
"tulong bu... tulong bu..."
selepas dia x berjaya keluarkan beg yg tersangkut di lehernya.
ibu nyer buat x dgr aje rayuan si anak.
tapi mata ni dok la jeling juga si anak cerdik tu.
masa tu si ibu tgh busy kemas dapur...
si anak cerdik tu merayu la lagi dan lagi.
sempat la si ibu ni mendera perasaan si anak dgn snap gambo dia!
bengang betul si anak itu dgn ibu nyer :)



hai la syg...
punya la byk mainan ibu sediakan, gini juga jadik nyer...
kalau terjerut leher ke apa ke... camne?

terpaksa la bu longgarkan tali beg...
rescue 911 :-)

izzat semakin aktif, notty, byk idea...
tak kurang jugak da garang!
abis la kakak-kakak dibelasahnya...
akhir bulan nanti izzat masuk 3 thn :)

in shaa Allah :)

Photobucket

14 comments:

  1. hehehe itulah bila budak dah makin bijak.. inilah jadinya..

    ReplyDelete
  2. hahaha sian hero kecik ni ...takpe rescue 911 ada tapi kena snap pc dulu la ye hehehe :D

    ReplyDelete
  3. Hehehehe.....macam-macam ragam izzat ni...
    Aunty ASSAM ingatkan pasal apa lah....
    Byk sungguh ideanya....

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. gimme 5 sue jwpan yg sama nak di komen td

      Delete
  5. Haha.. sama usia dgn nazif patutla sama kesnya ni.. haha gelak dulu ya. Tapi menghiburkan gelagat anak2 kecil mcm ni kan

    ReplyDelete
  6. hehehe budak bijak ni..geram aunty tau!!
    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
  7. alahaiiii dah panik dah aunty membacanya...

    ReplyDelete
  8. sel2 otak sedang bhubung tu...hihihi

    ReplyDelete
  9. Hahahha...bukan main lagi akak gelak baca kisah si Izzat ni. Comel tau...hahahahhaa.

    ReplyDelete
  10. Biar dia bereksplorasi dgn keadaan sekeliling :)

    ReplyDelete
  11. Huii... Bahaya tuh... Kreatif sangat.. Gtulah gayanya.

    ReplyDelete
  12. Mcm anak akak..kdg2 over kreatif tu yg buat kita risau

    ReplyDelete
  13. hoh...cemas...kalau SA memang terus potong je tali bag tu...pernah kena kat salah seorang kembar...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)