Tuesday, July 07, 2015

MARI KITA BANGKITKAN SEMANGAT ANTA KAD RAYA !

da bertahun rasanya saya x membeli setem...
ada la beli 1-2 kali tu pun sebab nak anta surat AR berdaftar kat pemaju dan peguam...
memang kagum dgn diri sendiri.
tahun 2015 ni da mula membangkitkan semangat sendiri anta kad raya :)

kad kecil dari saya utk semua :)
sudilah terima ye...


baru jap td saya da selamat pos semuanya...

kesemuanya saya tulis sendiri, tak taip tau :)
lenguh-lenguh jari jemari menulis kad raya...
so pohon maaf la kiranya tulisan saya tu tak brape cantik hu hu hu...
bila da byk sgt tu, tulisan ke laut skit ha ha ha...

pos kad raya ni bukannyer apa...
tanda persahabatan, meskipun x pernah berjumpa, tapi di hati rasa suka sgt bila kita saling singgah-menyinggah blog masing-masing.
tak perlu balas kad raya saya tu.
ikhlas diberi sebagai tanda terima kasih je :)

tadi gi pos kad-kad raya, opismet semua terkejut!
"aik, masih tradisional awak ni ye..."
kalau tak kita yg maintain budaya ni, sape lagi kan?
biar ia menjadi viral semula ~ virus pos kad raya...


Photobucket



14 comments:

  1. Tahniah semua penerima kad raya :)

    ReplyDelete
  2. comelnyaaaaaaaaaa kad raya Aida...tempah ek?

    ReplyDelete
  3. Huntunglah sapa yg dapat kad raya tu ☺

    ReplyDelete
  4. Samalah saya.. Baru jer beli kad raya dan setem..
    Malam nie nak menulis pula..

    ReplyDelete
  5. wah..bestnyer..harap ada untuk kathy sekeping kad raya itu..

    ReplyDelete
  6. mashaallah...bagusnya aida.....mengamit nostalgia zaman sekolah2.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes kan...
      nak jadikan amalan la kot tiap tahun...

      Delete
  7. Wahhhh, saya tumpang excited tengok kad raya banyak2 tu! Betul, Aida. Klu bukan kita yg suburkan balik tradisi utus2 kad raya ni, siapa lagi :)

    ReplyDelete
  8. cantik kad raya akak..best kan bertukar² kiriman kad raya ni :)

    ReplyDelete
  9. betul tu kak
    kalau bukan kita siapa lagi kan
    bgus smngt bgini.
    menggamit nostalgia lama

    ReplyDelete
  10. laa utk ayu xde ke
    heheheh best kan bile dpt gamit balik kenangan lame
    cara lama

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)