Thursday, July 02, 2015

SAYA ADA KENDERAAN MINI AIRASIA :)

berkaitan la dgn entry saya kelmarin pasal AABC di SINI.
suka nak share something cute pasal airasia yg saya ada :)

kesayangan saya...
antara fm yg paling saya suka nak belek semula.
SINI entry saya pasal fridge magnet airasia...

memang hobi saya kumpul fridge magnet.
penuh dah fridge hi hi hi...
da beli dah magnetic board, tunggu umah baru siap ~ SINI.
baru nak gantung magnetic board and and tempek fridge magnet :)
umah skang takde ruang :)

lom dpt masa nak bwk anak-anak bertiga holiday naik kapal terbang.
semua nyer naik kereta, and sekali naik bas ke kelantan.
next year kot in shaa Allah ke Sabah or Sarawak kot...

tahun lepas, separuh tahun ni byk kali jugak saya kursus, fly naik airasia.
sekali aje naik MAS.
tetap suka naik airasia sebab...



... ada makan! kenyang...
hot seat kan :) waran kerajaan.
and berat luggage sampai 40kg...
and klia 2 pun best, selesa, cantik...
tak kisah la kalau pemandu anta awal.
jalan-jalan... makan-makan... sempat shopping lagi utk anak-anak ha ha ha :)

baru teringat matlamat utama citer pasal airasia ni...
berkenaan dgn entry saya pasal AABC tu di SINI, ada yg tanya camne nak join.
try email -- maa_corpcomm@airasia.com -- tunggu reply :)

Photobucket

16 comments:

  1. Replies
    1. best kan ?
      tgk fm ilang stress masak hi hi...

      Delete
  2. Perghh comeiiiiiii semua kenderaan mini tu! Nak satuuuuuuuuuuu hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah???!
      kalau bagi satu abis runtuh la klia2 kat umah aida ni :)

      Delete
  3. Aaaaaa......aaaaaaaa shomel sgt ni FM tu ....

    ReplyDelete
  4. Apsal comel sangat vehicles AA tuh! Geram tengok!

    ReplyDelete
  5. hari tu tak guna geran kerajaan ms pi sabah sebab nak sama flight ngan family la konon..sekali bila claim banyak yang x dpt mcm geran kerajaan punya..padahal flight kerajaan lagi mahal..

    ReplyDelete
  6. comelnya tengok.. peminat FM jugak..

    ReplyDelete
  7. comel2 la...saya pun suka kumpul FM

    ReplyDelete
  8. bestnyer, tak pernah duduk dekat hot seat

    ReplyDelete
  9. alahaii comey comey nya
    mmg kesayangan sungguh la kan

    ReplyDelete
  10. wah..comel nya.. Ayu pun collect FM gak tapi dah slow sikit sekarng ni.. dah penuh dah peti ais dah

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)