Monday, August 17, 2015

MARI BERANGAN BERSAMA AIDA SEBELUM TIDO ...


byk masa nak berangan di tgh mlm ni....
maklum la, anak-anak jauh.
tiada perlu nak uruskan hal mereka.
if not, mlm-mlm ibu full dgn urusan menguruskan diorang hingga la ke tgh mlm.

washer ~ ada dah, 14kg punyer lagi !
dryer ~ will be mine, tunggu umah baru kot :)
folder ???
camne la rupa mesin tu kalau la ada ekk.
ada tgn robot utk melipat.
then kena ada setting khas sebab nak ikut requirement kita cara lipatan.
guna bateri ?
guna elektrik ?

hu hu hu hu... makin pemalas la aku!

skit masa lagi, nak train nurin melipat baju plak.
yeszaaa tu lebih menjimatkan, kan?

Photobucket

4 comments:

  1. hihi..bestnye lahai kalau ade mesin lipat baju..

    ReplyDelete
  2. Nad dah ada dryer..mmg memudahkan kerja..tp tiap kali tgk bill elektrik rasa nak pitam..huhu..

    ReplyDelete
  3. Hihi... Best kalau ada mesin lipat baju kn...

    ReplyDelete
  4. dah ada jual benda buat lipat baju tu
    dia cepatkan kejalah...banding kalau kita sendiri lipat
    saya melipat baju memang paling malas!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)