Monday, August 24, 2015

MARI KITA JALAN-JALAN NAIK BOT ~ ISLAND HOPPING :)

kisah ptg khamis lepas...
kelas hanya di sebelah pagi.
ptg kami da booking 3 bot utk bw kami ramai2 island hopping.

berjalan menuju ke jeti.
tu hah 3 bot da menanti :)


seram juga nak naik bot tu...
hu hu hu :(


ready to go :)
yahoooo...



kami terus ke pulau beras basah.
memang spot utama la kalau island hopping di langkawi ni.
kali kedua saya dtg sini...
dulu tahun 2010 ~ klik citer terdahulu kat SINI ekk :)


muka semua kepanasan...
di tepi pantai le kata kan :)
nak jugak wefie...

 kita nak selfie, ada la plak adik sorang ni nyelit hu hu hu...




kat sini kami mandi-manda...
main-main pasir...
kejap jer dlm sejam :)

then kami terus ke pulau singa besar ~ tgk helang...
sini saya amik video. 
nak tunjuk anak-anak nanti :)

jeti masuk ke pulau singa besar ni dah rosak.
da dihalang!
so takde la boleh masuk melawat...
bak kata abg bot, dulu ada mini zoo.
tapi byk binatang kena tembak la... apa la... so ditutup sepenuhnya.

campak kulit ayam...
menyambar la sang helang :)


terbaik :)

next entry ~ tasik dayang bunting :)

jgn lupa klik kotak ni :) best!
Photobucket

7 comments:

  1. Salam Sayang...
    nieyl singgah pagi kat sini...

    ReplyDelete
  2. haisshhh..bila la nak ada rezeki sampai sini..uhuhu

    ReplyDelete
  3. jauhnya ke utara.
    rindu pulak nk ke sana.
    nak bawa baby made in langkawi saya ni berjalan.hihihi

    ReplyDelete
  4. memang best, last pergi tahun lepas, pengalaman yg sgt mengujakan

    ReplyDelete
  5. bestnya makan angin sakan nih..

    ReplyDelete
  6. Seronoknya jalan-jalan naik bot :)

    ReplyDelete
  7. cantiknya pemandangan kat sana tu.. seronok naik bot..bila la nak g sana ni

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)