Friday, August 28, 2015

PHOTOBOOK MALAYSIA MERDEKA MADNESS EXTENDED UP TO 70% OFF ~ TINGGAL BEBERAPA JAM JE !


baru jap saya beli voucher photobook.
alang-alang ada offer lalu-lalu kat timeline fb saya, terus saya sambar 2 voucher photobook.
alhamdulillah :)

harga nya ok bagi saya sebab include shipping.
dulu saya pernah beli voucher, exclude shipping :)
voucher expired on 7.3.2016.
ada byk masa in shaa Allah.
tak nak lagi buat last minit mcm yg lepas ~ seksa !!!

ni di antara beberapa yg sempat saya screenshot...
mana la tau ada frens berminat ~ ada beberapa jam lagi utk beli :)




p/s : saya beli ni tak pun fikir byk-byk.
        tak langsung compare harga ke hi hi hi...
        just compare dgn voucher dulu yg saya beli dgn groupon, lebih kurang.
        tak pasti la ada ke offer kat website lain...

Photobucket

2 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)